Over ons

Ambachtelijke productie: met aandacht en liefde gemaakt

Espressocupcenter.nl is de handelsnaam waaronder wij onze espressocups verkopen. Verreweg de meeste van deze espressocups produceren we zelf en wel op ambachtelijke wijze. Dit betekent dat onze productie kleinschalig is en plaatsvindt op een duurzame en energiezuinige manier door mensen met een passie voor koffie. Dit leidt tot een hoogwaardig eindproduct waarvan je proeft dat het met aandacht en liefde is gemaakt.

 

Gegarandeerd verse koffie van topkwaliteit

De heerlijke smaak van onze espressocups komt natuurlijk vooral door de koffie die erin is verwerkt. De koffie in onze eigen melanges komt van gerenommeerde koffiebranders bij ons in de regio en wordt door hen rechtstreeks ingekocht bij geselecteerde kwaliteitsproducenten in Zuid- en Midden-America, Africa en Azië. Al deze koffies dragen het Rainforrest Alliance keurmerk. De ruwe koffiebonen worden door onze koffiebranders binnen enkele dagen na onze bestelling gebrand, gemelangeerd, gemalen en geleverd. Daardoor en door te  werken met kleine voorraden, is de koffie in onze espressocups altijd gegarandeerd vers en nog lang houdbaar.

 

Voor elk Nespresso apparaat

De espressocups die we niet zelf produceren, selecteren we ook met name op de kwaliteit van de koffie, maar ook op de werking van het cupje in de diverse typen Nespresso apparaten. Voor een goed zetresultaat zijn deze twee aspecten immers het meest belangrijk. Alle soorten, merken en smaken worden door ons uitgebreid getest voordat we ze wel of niet in ons assortiment opnemen. Wij staan er dan ook voor in dat elk espressocupje dat we verkopen, probleemloos werkt in elk Nespresso apparaat en een prima zetresultaat geeft. Uiteraard geldt: “zoveel mensen, zoveel meningen”en “over smaak valt niet te twisten”, dus probeert u onze espressocups vooral zelf uit en bepaal zelf welke u het lekkerst vindt.

Powered by Lightspeed