Disclaimer

Over deze disclaimer:
In deze disclaimer vindt u een overzicht van de belangrijkste voorwaarden van de site. Bij de algemene voorwaarden vindt u onze complete voorwaarden, alleen de algemene voorwaarden zijn rechtsgeldig.

Informatie:

Alle prijzen op deze site zijn in Euro en inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Espressocupcenter.nl is een handelsnaam gebruikt door Coffeecrafters NL B.V.
 
Aansprakelijkheid:
Mocht blijken dat er op deze site onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Espressocupcenter.nl geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan Espressocupcenter.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

Links:
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft Espressocupcenter.nl geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. 

Herroepingsrecht:
Wettelijk gezien zijn cadeaukaarten en producten met een beperkte houdbaarheid uitgesloten van het herroepingsrecht. Lees meer over ons retour beleid in de algemene voorwaarden en op de pagina  retouren.

Contact:
Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

E-mail: info@espressocupcenter.nl
Powered by Lightspeed