Retourneren

Bij Espressocupcenter.nl wordt iedere bestelling met de grootste zorg uitgevoerd. Maar als u niet tevreden bent, kunt u de bestelde goederen onder bepaalde voorwaarden retourneren. Dit is mogelijk tot 14 dagen na levering. Neem voor een goede afhandeling van uw retourzending ALTIJD eerst even per email contact met ons op, bij voorkeur via ons contactformulier

En gebruik voor uw retourzending altijd ons retourneerformulier. Klik hier: RETOURNEER FORMULIER

Retourneervoorwaarden:

  1. Goederen dienen binnen veertien (14) dagen na ontvangst te worden geretourneerd.
  2. Voor zover het voedingsmiddelen betreft, worden alleen onaangebroken geretourneerde verpakkingen vergoed. Al of niet geretourneerde aangebroken verpakkingen voedingsmiddelen worden niet vergoed. Want om redenen van gezondheidsbescherming en/of hygiëne zijn deze ongeschikt om te worden teruggezonden. Dus hiervoor geldt geen wettelijk recht van herroeping/ontbinding en daarom ook geen recht van retour en vergoeding.
  3. Geretourneerde goederen worden door ons in behandeling genomen, mits ze in de originele verpakking en in ongeschonden staat worden aangeboden.
  4. De kosten van frankering van de retourzending zijn voor rekening van de koper, ongefrankeerde zendingen worden door ons niet in ontvangst genomen.
  5. Retourzendingen zijn voor uw eigen risico. Dit houdt in dat Espressocupcenter.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed. In het geval van vragen over uw retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van uw retourzending is;
  6. Goederen dienen vergezeld te zijn van een volledig ingevuld retourneerformulier.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Powered by Lightspeed