Verzending & levertijd

Alleen verzending binnen Nederland

U kunt uw bestellingen bij Espressocupcenter.nl niet komen ophalen, of naar het buitenland laten verzenden. U kunt ze dus alleen laten verzenden naar adressen binnen Nederland waar op reguliere wijze pakketjes kunnen worden bezorgd.

Verzendkosten

Voor bestellingen tot € 25,- zijn de bezorgkosten € 5,30 per bestelling. Voor bestellingen van € 25 tot € 75 zijn de verzendkosten € 2,65 per bestelling. Wanneer u voor € 75,- of een hoger bedrag bestelt, betaalt u geen verzendkosten meer.

Ander afleveradres

U kunt uw bestelling op een ander adres laten bezorgen dan uw eigen huisadres, bijvoorbeeld op uw werkadres of op het adres van een vriend(in). Het is niet mogelijk om uw bestelling naar een postbus te laten sturen.

Levertijd

Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen twee werkdagen na betaling bij u te bezorgen.

Als u niet thuis bent als de bezorger uw pakket wil afleveren

Als u niet thuis bent als de bezorger uw pakket wil afleveren en uw bestelling op dat moment ook niet bij de buren kan worden afgegeven, krijg u hiervan bericht in de bus. De eerstvolgende werk/bezorgdag zal de bezorger opnieuw proberen het pakketje af te leveren. Wanneer dit de tweede keer ook niet lukt, wordt uw bestelling gedurende 3 weken bewaard op het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Als uw bestelling niet binnen 3 weken wordt opgehaald, wordt deze kosteloos teruggestuurd naar Espressocupcenter.nl. Voor ontvangst van uw bestelling moet altijd getekend worden.

Heeft vragen over de levering of verzending van uw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice, bij voorkeur via het contactformulier.

 

Powered by Lightspeed